fbpx
ИГРАЛКА – Преливаща еко кожа
03.02.2020
Табуретка – цилинрична и мека
03.02.2020

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУБЧЕ ЗАРЧЕ

Кубче зарче е с основа в един цвят и кръгчета в друг. Пълнежът може да е мек - топченца, или твърд. Използва се както за седене, така и за игра или с образователна цел. То е леко и лесно за пренасяне/ преместване. Можете да го поставите лесно, където пожелаете. Обемът му е запълнен на 100%, за да може да се изпълни формата. Това прави седенето много комфортно и удобно.

Подходящ е за малки деца до 7 години. Произвежда се от съвременни еко кожи, мебелни дамаски и промазани платове и е подходящ за външна и вътрешна употреба.

Срокът за доставка обикновено е от един ден до една седмица - в зависимост от Вашето местоположение и наличностите. Възможно е ушиването на Барбарон с ваша дамаска или кожа.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Доставката е чрез куриерски фирми, като обикновено срокът за доставка е от един ден до 1една седмица - в зависимост от наличностите и Вашето местоположение.

За София:
Доставката е безплатна.
За България:
Цената за доставка зависи от това, дали поръчката е до офис на куриера или до ваш адрес.

ГАРАНЦИЯ и БЕЗОПАСНОСТ

Барбароните са по наш собствен дизайн, проект и технология за производство. Производството ни отговаря на най-високите стандарти и изисквания. Гаранционният срок на всеки Барбарон е 2 години от датата на закупуването му. Гаранцията включва изпуснали шевове и всичко, свързано с нормалната употреба на продуктите.
Уврежданията извън стандартното използване на продукта не са част от гаранцията.
В гаранцията не влиза пълнежът, който е консуматив и намаляването на обема му зависи от употребата. Предлагаме чувалчета с пълнежи.
Безопасността особено за деца е гарантирана, като няма цип, който да може да се отвори и да се улесни достъпа до стиропорените топченца. Барбароните ни са зашити с цел безопасност.

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

Материите от нови видове дамаски и еко кожи са лесни за почистване с мокра кърпичка. Добавянето на пълнеж става като се разтвори външния шев на дъното на барбарона, добави се пълнеж и пак се зашие.

СЕРВИЗ

Извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на всякакви Барбарони.

Цената за извънгаранционен сервиз се определя след изпращане на снимка и описание на проблема. В зависимост от повредата е възможно да бъде отказана поправка – в случаите, когато повредата надминава цената на продукта или когато същата се окаже невъзможна.

Освен цената на извънгаранционен сервиз се заплаща и цената за доставка на модела в двете посоки.